G 5 Kendskab til andre alternative behandlingsformer E-Learning

DKK 2.500,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 847 Kategori:

Beskrivelse

Kendskab til andre alternative behandlingformer.

Som terapeut skal du have din egen værktøjskasse i orden, og en vigtigt del af denne er, at du har kendskab til forskellige alternative behandlingsformer, du evt. kan henvise klienter til samt skal du være informeret, når og hvis din klient har modtaget anden alternativ behandling inden for den nærmeste tid.

Vi skal samtidig som terapeuter i dag,  være velinformeret og have kendskabt til andre alternative behandlingformer ud over vores egen branche,  det betyder at vi gerne skulle have eller opbygge en nysgerrighed på informations niveau. På AVHTT®Uddannelser har vi valgt de meste almindelige og kendte behandlingsformer for at give vores studerende indblik og lyst til at bevæge sig videre i den alternative og komplementære verden.

Kurset henvender sig til kommende terapeuter, der er under uddannelse på AVHTT® Uddannelser og ønsker certificering, samt eksterne terapeuter, der arbejder med både dyr og mennesker og som ønsker, at kunne opfylde krav til medlemskab af en branche forening.

Kursets opbygning:

Kurset er opbygget i lektioner,

Hver lektion, indeholder materiale, der giver et indblik i den enkelte behandingsform vi arbejder med. Både en teoretisk og en praktisk (video) gennemgang. Lektionen afsluttes med en række spørgsmål, hvoraf 80% skal være rigtige for at bestå

Afsluttende opgave:

Der skal udarbejdes en afsluttende selvvalgt case, på baggrund af det gennemgående materiale samt må der bruges informationer fra internettet fx. branche foreninger, arbejdende terapeuter, videnskab.dk osv. Denne skal godkendes af AVHTT®teamet før du modtager dit diplom. opgaven skal indeholder

Forside med navn, dato, ordre nr – en overskrift og der må gerne være et beskrivende billede.

Indledning –

case + valg af behandlingsform eller former

diskussion –

konklusion

Den afsluttende opgave sendes til Jette@avhtt.dk og avhtt®teamet godkender/ikke godkender din afsluttende opgave.

Hvis din afsluttende opgave er godkendt vil du efterfølgende modtaget et diplom med posten

Hvis din afsluttende opgave IKKE er godkendt til du blive tilbudt at lave din opgave om og indsende den igen inden for 1 måned, dette kan gentages 2 gange inden for dette modul.

Skulle du mod forventning IKKE få godkendt nogle af dine forsøg vil vi anbefale at du tilmelder dig modulet på ny, men med en mentorordning. (kontakt Jette@avhtt.dk for yderligere information)

 

 

 

Diplom

Du modtager diplom fra AVHTT®Uddannelser når du har fået godkendt din afsluttende opgave.