AVHTT®Rideterapeut

AVHTT® Rideterapeut uddannelsen er sammensat så den er velfunderet både teoretisk og praktisk.

Formål med uddannelsen er at uddanne rideterapeuter, der fagligt, teoretisk og praktisk har et højt professionelt niveau og er velfunderet inden for området kropsorienteret terapeutisk virksomhed.

Den pædagogiske og terapeutisk del, herunder de psykoterapeutiske retninger, danner fundamentet i rideterapeut uddannelsen, og giver den studerende indsigt i grundlæggende pædagogik, der sammen med terapeutiske teorier gør eleven i stand til arbejde praktisk og konstruktivt inden for rideterapeutisk virksomhed.

Samtidig giver den praktiske del, der omhandler både træning af hest og relation til elev/klient, mulighed for at omsætte teorier til praksis i et konstruktivt læringsmiljø.

AVHTT® Rideterapeut Uddannelsen har fået DAKOBEs forhåndsgodkendelse.

Alle over 18 år, uanset uddannelses baggrund kan optages på AVHTT® Rideterapeut Uddannelsen, har den studerende ingen pædagogisk eller terapeutisk baggrund anbefaler AVHTT®Uddannelser, at den studerende læser Pædagogisk Grundmodul og Terapeutisk Grundmodul for at optimerer forkundskaber.


AVHTT® Rideterapeut grunduddannelse: (ialt 395 lektioner) indeholder

Praktik – Selvstudie

Psykologi E-learning

Studiehåndbog 2023 og 24

Tilmelding

AVHTT®Rideterapeut kr. 53.250,00 pr. person

Du kan selv bestemme over, hvor lang tid du vil tage uddannelsen og om du vil købe hele uddannelsen med det samme og opnå en samlerabat eller købe hele uddannelsen, men betale over 4,6 eller 12 rater.

Når du tilmelder dig betaler du depositum på kr. 800.00

Du kan også tilmelde dig modulerne enkeltvis

E-learning og selvstudie moduler:

Tilstedeværelses moduler:

Du kan selv bestemme over, hvor lang tid du vil tage uddannelsen og om du vil købe hele uddannelsen med det samme eller købe enkelt kurser, det er helt op til dig selv.

Eksamens modul:

close

Tilmeld dig for at modtage nyheder om uddannelser og kurser!

For at du kan blive tilmeldt vores nyhedsbrev skal du accepterer vores privatlivs og cookie politik

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.