HANDELSBETINGELSER

Købsbetingelser er de betingelser du accepterer i forbindelser med køb hos AVHTT Uddannelser www.avhtt.dk der er overbygning til  www.rideterapeut.dk, og www.cfab.nu

VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER

AVHTT® UDDANNELSER her under AVHTT® Rideterapeut Skolen og AVHTT® skolen for holistisk dyre terapi, ejes af Kaj Laubacher og bestyres af Jette Skovgaard Laubacher

Adresse: Møllegården, Hulebækvej 7 4350 Ugerløse

CVR-nummer: 13318832

Telefon: +45 60701167 E-mail: info@rideterapeut.dkjette@avhtt.dk 

Web-adresse: www.avhtt.dkwww.rideterapuet.dk

Nedenstående handelsbetingelser relaterer sig til brugen af AVHTT® uddannelser lokaliseret på web-www.avhtt.dk

Betingelserne vedrører køb og tilmelding af kurser, foredrag, uddannelser samt yderligere materiale i forbindelse med foranstående, foretaget på web-adresse www.avhtt.dk

PERSONLIGE OPLYSNINGER:

De personlige informationer (navn, adresse, postnr og by, telefon og email) du videregiver til AVHTT® uddannelser her under AVHTT®Rideterapeut Skolen og AVHTT®skolen for holistisk dyre terapi, vil udelukkende blive brugt til at opfylde webshoppens forpligtelser og dermed sikre dig den bedste service.

Det er kun muligt at handle på www.avhtt.dk, hvis du er oprettet som bruger, hvilket foregår i købsflowet og efterfølgende giver mulighed for at logge ind. De oplysninger vi beder dig om, som bruger er: dit fulde navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.

BESTILLING / TILMELDING

Alle aftaler hos AVHTT®uddannelser her under AVHTT®rideterapeut uddannelsen og AVHTT®skolen for holistisk dyre terapi  www.rideterapeut.dk www.cfab.nu og www.avhtt.dk indgås på dansk.

Du skal være 18 år for at kunne handle på ovenstående hjemmesider.

Når du har tilmeldt dig et kursus, modul, e-learning, foredrag eller uddannelse på et af ovenstående hjemmesider vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilket produkt du har købt / tilmeldt dig.

Ved online kurser logger du på din brugerprofil på www.avhtt.dk

Den købet adgang er personlig og kan ikke overdrages til andre, du er ansvarlig for at dette ikke misbruges. Det er ikke tilladt, at give andre adgang til dit login, at vise eller demonstrere dit personlige studie eller materiale. Misbruges dette vil du personligt blive opkrævet fuldt kursus gebyr for hver videregivelse. Der ud over vil dette blive retsforfulgt efter dansk lovgivning om ophavsret.  

PRISER

Alle priser er i danske kroner. 1 dags, weekend kurser,  moduler, uddannelser samt e-learning er momsfri for private. Fysiske vare er incl. dansk moms, Foredrag er momsfri for både private og organisationer jfn. momslovgivningen. Der tillægges moms på alle 1-dags, weekend kurser og moduler samt uddannelse og e-learnings moduler der bestilles og betales af erhverv.

Alle priserne på vores kurser, moduler, e-learning , uddannelser og foredrag er kontant priser.

BETALING

AVHTT® UDDANNELSER her under AVHTT®rideterapeut skolen og AVHTT® Holistisk dyre terapeut uddannelser modtager online betalinger med Visa/Dankort og Mastercard med mobilepay samt kan du benytte viabill eller anyday og dele betalingen over flere rater. se https://viabill.com/dk/ og https://www.anyday.io/ for yderligere information om delbetaling.

Betaling bliver trukket på din konto, med det samme, du køber et online, e-learning forløb, et tilstedeværelses kursus, foredrag osv. dette er din sikkerhed for en plads på kurset og skulle kurset blive udsat pga. manglende studerende (min 5 studerende på tilstedeværelses kurser) vil den studerende automatisk bliver overført til næstkommende identisk kursus eller modul.

Ved betaling med Visa Electron og Mastercard Debit, som er debitkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.

Køb af Gavekort til AVHTT®uddannelser, køb af enkelt kurser og moduler bliver trukket med det samme. Dette er din sikkerhed for din plads.

Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:

Denmark – Kroner (DKK)

Betaling med kreditkort gennemføres via en krypteret og sikkerhedsgodkendt løsning SSLprotokol fra pensopay og kreditkortoplysningerne er derfor ikke tilgængelige for AVHTT®uddannelser her under AVHTT®rideterapeut skolen eller AVHTT®Holistisk rideterapeut uddannelsen

AVHTT® uddannelsers hjemmesiders egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

BETINGELSER: Vi gør opmærksom på at tilmelding til kurser, moduler, e-learning, uddannelser og foredrag er bindende og du hæfter for den fulde betaling af tilmeldte.

Du kan ændre dato for deltagelse på kurser, moduler og uddannelser indtil 1 måned før modul start. Du kan IKKE ændre deltagelses start på købte og påbegyndte e-learning moduler eller foredrag. Du skal give skriftlig besked til Rideterapeut skolen på mail: info@rideterapeut.dk

GAVEKORT: Et gavekort giver mulighed for at købe adgang til kurser og moduler efter eget valg. Et gavekort udløber 3 år efter købsdagen. – Et gavekort kan bruges til kurser og moduler og kan ikke omsættes til kontanter. Beløbet på gavekortet er købers valg.

OPSIGELSE/AFMELDING af:

Kurser og moduler

Køb af enkelt kurser og moduler er bindende, dog henvises til pkt.”Fortrydelsesret”. Du skal deltage på dine købte enkelt moduler senest 2 år fra købsdato. Ønsker du at melde afbud og ændre til anden dato end oprindeliget købt/tilmeldt, på et specifikt modul eller kursus, skal det ske senest en måned før afholdelse (tilmeldt dato) af modulet til kontakt@avhtt.dk

Foredrag

Køb af foredrag er bindende, dog henvises til pkt.”Fortrydelsesret”.

Uddannelser

Ved køb af uddannelse gælder ovenstående “kurser og moduler” Ønsker du at melde afbud og ændre til anden dato på et specifikt modul du allerede har Købt/tilmeldt dig, skal det ske senest en måned før afholdelse af modulet til kontakt@avhtt.dk

E-learning

Køb af e-learning moduler er bindende, dog henvises til pkt. “Fortrydelsesret”

Gavekort

Køb af gavekort til uddannelse/kurser/moduler, kan ikke refunderes, men er gyldigt i 3 år fra købsdato.

Særlige vilkår:

På alle moduler, kurser, uddannelser og foredrag undtaget e-learning, er der et krav om minimum deltagelse, skulle der mod forventning være et deltager antal under minimumgrænsen, bliver din tilmelding flyttet til førstkommende, samme kursus/modul.

FORTRYDELSESRET

I henhold til forbrugeraftaleloven har du 14 dages fortrydelsesret ved e-handel. Dvs. du har 14 dage til at meddele AVHTT® uddannelser, at du fortryder købet. Dette gøres på mail til kontakt@avhtt.dk Det gælder også når du køber ydelser i form af moduler, kurser, uddannelser og e-learning moduler. Den dag du bestiller/køber tæller ikke med i de 14 dage. Herefter har du 14 dage til at fortryde dit køb. Undtaget er fortrydelsesretten på allerede påbegyndte moduler, kurser, uddannelser eller e-learningsmoduler samt samme købt og betalt inden for 14 dage til det første tilmeldte modul.

Foredrag

Ved køb af foredrag er der 14 dages fortrydelsesret fra dagen efter købsdagen/bestillingsdagen. Fortrydelsesretten frafalder i fald foredraget afholdes inden for de 14 dages fortrydelsesret.

Uddannelser

Gælder som “kurser og moduler”

Gavekort: Ved køb af gavekort til kurser, moduler og uddannelser er der IKKE 14 dages fortrydelsesret fra dagen efter købsdagen/bestillingsdagen. Et gavekort kan IKKE fortrydes og kan ikke omsættes til kontanter.

REKLAMATION/KLAGE

I henhold til købeloven, har du 2 års reklamationsret ved køb af fysiske varer. Defekte varer ombyttes uden beregning. Returporto skal køber selv betale. Der skal reklameres i rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du ønsker at klage skal du først rette henvendelse til AVHTT® uddannelser på mail kontakt@avhtt.dk, kan der ikke indbyrdes findes en løsning kan man klage til center for klageløsning via www.forbrug.dk hvis betingelser herfor er opfyldt.

KLAGEMULIGHEDER:

Ved klage skal vores e-mail adresse angives: kontakt@avhtt.dk samt hjemmesiden du har købt varen/tjenstydelsen på.

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus (Link).

For EU-borgere uden for EU skal klager sendes via EU Kommissionens online klageplatform. ec.europa.eu

Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

– Til [her indsættes den erhvervsdrivendes navn, fysiske adresse og i givet fald faxnummer og e-mail-adresse af den erhvervsdrivende selv]:

– Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

– Bestilt den (*)/modtaget den (*)

– Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)

– Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)

– Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

– Dato

FORBRUGERBESKYTELSE:

Læs mere om din beskyttelse som forbruger når du køber via en PensoPay betalingsløsning:
https://pensopay.com/mere/forbrugerbeskyttelse/

OPHAVSRET

AVHTT® uddannelser har ophavsret til alt materiale på www.rideterapeut.dk,  www.cfab.nu og www.avhtt.dk samt alt materiale udleveret på kurser, moduler, uddannelser, e-learning og foredrag, der er mærket copyright rideterapeut skolen, www.rideterapeut.dk, center for alternativ behandling, www.cfab.dkwww.cfab.nu,  AVHTT®, AVHTT® uddannelser, www.avhtt.dk  

Videregivelse eller kopiering af materialet uden skriftlig tilladelse fra ovenstående er derfor ulovlig og vil medføre retsforfølgning med krav om erstatning. Ønsker forbrugeren, at videregive eller kopiere dele af materialet, skal forbrugeren rette henvendelse til AVHTT® uddannelser, som herefter tager stilling til, hvorvidt der kan gives tilladelse til videregivelse eller kopiering.

HÅNDTERING AF PERSONDATA

De personlige oplysninger du afgiver til AVHTT®uddannelser, AVHTT®Rideterapeut Skolen eller AVHTT®Holistisk dyre terapeut uddannelse i forbindelse med et køb videregives og videresælges ikke til tredjepart og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Alle oplysninger, som du har afgivet, opbevares forsvarligt i elektronisk format og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos AVHTT®uddannelser. Som registreret bruger hos AVHTT®uddannelser har du jf. persondataloven ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig

På www.rideterapeut.dkwww.avhtt.dkwww.cfab.nu  bruger vi cookies til webanalyse, der kan hjælpe os til at forbedre hjemmesiden, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. En cookie er et lille stykke information, som en hjemmeside kan lagre på forbrugerens webbrowser og senere genfinde. Information indsamlet som cookies indeholder dato og tidspunkt for forbrugerens besøg samt forbrugerens registrerings oplysninger, navigations- og købs aktivitet.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. De fleste browsere indeholder en vejledning i dette eller se vejlednngen på webshop cookies og privatlivspolitik.

Log-statistik

Vi bruger en log-statistik på avhtt.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere AVHTT.dks hjemmeside.

Samarbejdspartner: AVHTT® uddannelser samarbejde med Dinero.dk og pensopay om henholdsvis regnskab, registering af køb og betaling. yderligere information om privatlivspolitik se 

FORBEHOLD / ANSVARSFRASKRIVELSE AVHTT®-udannelser tager forbehold for tryk-/tastefejl, eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer, kurser, moduler, uddannelser, e-learning og foredrag.

AVHTT® uddannelser her under AVHTT®rideterapeut skolen og AVHTT®skolen for holistisk dyre terapi fraskriver sig ethvert ansvar for direkte eller indirekte skade eller tab lidt af brugeren under brug af produkter, kurser, moduler, e-learning eller uddannelser og skade påført af brugeren på tredie part/person/dyr

Nærværende handelsbetingelser kan ændres ensidigt af avhtt uddannelser Kaj og Jette Skovgaard Laubacher

close

Tilmeld dig for at modtage nyheder om uddannelser og kurser!

For at du kan blive tilmeldt vores nyhedsbrev skal du accepterer vores privatlivs og cookie politik

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.