Træning af terapi hest og pony

At kunne træne en terapi hest eller pony er en del af at være rideterapeut, om det er ridning eller hippoterapi så er træningen af hest og pony det vigtigste for at man kan få en givende og professionel undervisning eller ridning.

På AVHTT®Rideterapeut Skolen vægter vi træning af hest og pony på samme niveau som selve uddannelse til rideterapeut.

På kurset gennemgår vi alle facetter af en terapeutisk trænet hest, fra helt rå til den færdig trænede og terapeutisk brugbare hest eller pony.

I undervisning indgår forskellige teorier inden for træning, horsemannship, tillidskabende træning og  sikkerhed for hest, rytter og elev.

Det er en selvfølge, at træningen med hest eller pony, vil give dig som studerende en enestående mulighed for at opleve rideterapi på førstehånd, egenterapi er en del af kurset og vi afsætter tid til at den studerende både kan få afklaring og kan debaterer med øvrige kursister.

Kursus muligheder:

Modul G1.1 og 1.2 (hest eller pony skal ikke medbringes med må gerne, check dog inden om der er plads på Stald Møllegården Heste og Ridecenter. )

2 weekender  med undervisning fra kl. 09.00 til kl. 17.00  i alt 32 lektioner


Modul G 1.3 og 1.4

4 dag med undervisning fra kl. 09.00 til kl. 17.00 i alt 32 lektioner

Egen hest eller pony skal medbringes –  din hest stå på enefold, vi anbefaler at du medbringer stråfoder til eget forbrug.

 Kurser bliver oprettet ved min 5 tilmeldte