COVID-19 Ansvar

Covid-19 har og vil i fremtiden formentlig have stor betydning for os alle, som uddannelses institution tager vi ansvar og følger selvfølgelige anbefalingerne fra sundhedsstyrelsen.

Det betyder at vi har omlagt en del af vores uddannelse til blended-learning og online undervisning og kun tilbyder tilstedeværelses undervisning, hvor det er fagligt essentielt for vores uddannelser samt for at overholde RAB regulativer.

For uddannelsen til AVHTT®Rideterapeut og AVHTT®Certificeret Rideterapeut betyder det at vores teoretiske modul fra næste år kan læse som blended-learning samt at vores certificering og forenings moduler også er omlagt til e-learning (dette i tråd med sundhedsstyrelsens regelsæt for registering af alternative behandlere og momsfritagelses regler.)

For Skolen for holistisk dyreterapi betyder det, at en del af vores kurser og uddannelser er omlagt til blended- learning eller e-learning. Det vil dog i de fleste kurser og uddannelser være som en del af et tilstedeværelses kursus, sådan at noget læses på e-learning og så mødes vi til helt alm. tilstedeværelses undervisning.

I tilfælde af at bliver bliver tvangslukket, vil undervisning forgå over teams og de kurser der kræver tilstedeværelses undervisning vil blive flyttet til vores skole kan åbne igen, det kan betyder at vi som i år vil lægge en del kurser og uddannelser i sommerperioden.

Vi har selvfølgelig både sprit til fri afbenyttelse og mulighed for håndvask

Vi håber I tager godt i mod initiativet og støtter op om covid-19 reglerne

  • Er du syg eller er der en i din familie der er syg skal du IKKE komme på kursus, du bliver i stedet overflyttet til næste kursus.
  • Du skal holde afstand og og følge de til enhver tid gældende covid-19 regler.
  • Du skal vaske hænder og spritte af ofte
  • Er vi i en undervisnings situation, hvor vi er tæt, bære vi mundbind eller skærm.

Med venlig hilsen

Kaj og Jette Laubacher

AVHTT®Uddannelser

close

Tilmeld dig for at modtage nyheder om uddannelser og kurser!

For at du kan blive tilmeldt vores nyhedsbrev skal du accepterer vores privatlivs og cookie politik

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.