AVHTT® Certificeret Hesteassisteret Psykoterapeut.

AVHTT®Certificeret Hesteassisteret Psykoterapeut kr. 25.900,00

Overbygningen til AVHTT®Certificeret Hesteassisteret psykoterapeut er en videreudvikling af de kompetencer du har opnået på rideterapeut uddannelsen, sammen med en grundig undervisning indenfor hesteassisteret psykoterapi, coaching, udviklingspsykologi, egenterapi og et større speciale.

Formål med overbygningen er at uddanne hesteassisterede psykoterapeuter, der fagligt, teoretisk og praktisk har et højt professionelt niveau og er velfunderet inden for området, samt at uddanne specialister der kan arbejde med komplekse konstellationsmønstre.

AVHTT®Hesteassisteret psykoterapeuter arbejder med fokus på rideterapi som en væsentlig del af det psykoterapeutiske og udviklingspsykologiske helhedsbillede.

Den pædagogiske og terapeutiske del, herunder de psykoterapeutiske og udviklingspsykologiske retninger danner fundamentet i uddannelsen og giver den studerende indsigt i grundlæggende pædagogik, der sammen med terapeutiske teorier gør den studerende i stand til arbejde praktisk og konstruktivt inden for hesteassisteret psykoterapi og rideterapeutisk virksomhed.

Det er en forudsætning for at kunne deltage på uddannelsen til AVHTT® Certificeret Hesteassisteret psykoterapeut at du har gennemført og bestået Rideterapeut uddannelsen og foreningsmoduler.

AVHTT® Certificeret hesteassisteret psykoterapeut har fået DAKOBEs forhåndsgodkendelse til RAB


AVHTT® Certificeret hesteassisteret psykoterapeut:

Egenterapi


Du kan selv bestemme over, hvor lang tid du vil tage uddannelsen og om du vil købe hele uddannelsen med det samme eller købe enkelt kurser, det er helt op til dig.

close

Tilmeld dig for at modtage nyheder om uddannelser og kurser!

For at du kan blive tilmeldt vores nyhedsbrev skal du accepterer vores privatlivs og cookie politik

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.