AVHTT® Certificeret Hesteassisteret Psykoterapeut.

AVHTT®Certificeret Hesteassisteret psykoterapeut er en videreudvikling af de kompetencer du har opnået på rideterapeut uddannelsen, sammen med en grundig undervisning indenfor hesteassisteret psykoterapi, coaching, udviklingspsykologi, egenterapi og et større speciale.

Formålet er at uddanne hesteassisterede psykoterapeuter, der fagligt, teoretisk og praktisk har et højt professionelt niveau og er velfunderet inden for området, samt at uddanne specialister, der kan arbejde med komplekse konstellationsmønstre.

AVHTT®Hesteassisteret psykoterapeuter arbejder med fokus på rideterapi som en væsentlig del af det psykoterapeutiske, kropsorienteret og udviklingspsykologiske helhedsbillede.

Den pædagogiske og terapeutiske del, herunder de psykoterapeutiske, kropsorienteret og udviklingspsykologiske retninger danner fundamentet i uddannelsen og giver den studerende indsigt i grundlæggende pædagogik, der sammen med terapeutiske teorier gør den studerende i stand til arbejde praktisk og konstruktivt inden for hesteassisteret psykoterapi og rideterapeutisk virksomhed.

Har du har gennemført og bestået AVHTT ®Rideterapeut uddannelsen r kan du få merit og læse til hesteassisteret psykoterapeut.

Har du anden rideterapeutisk uddannelsen og ønsker at udbygge denne til hesteassisteret psykoterapeut, kan du tage alle moduler og kurser som efteruddannelse.

AVHTT® Certificeret hesteassisteret psykoterapeut har fået DAKOBEs forhåndsgodkendelse til RAB

Uddannelsen indeholder 798 lektioner fordelt på nedenstående moduler:

Psykologi

Eksamen – Rideterapeut

Studiehåndbog 23 og 24


Tilmelding
AVHTT®hesteassisteret psykoterapeut kr. 83.200,00 pr. person

Du kan selv bestemme over, hvor lang tid du vil tage uddannelsen og om du vil købe hele uddannelsen med det samme og opnå en samlerabat eller købe hele uddannelsen, men betale over 4,6 eller 12 rater.

Når du tilmelder dig betaler du depositum på kr. 800.00

Du kan også tilmelde dig modulerne enkeltvis

E-learning og selvstudie moduler

Tilstedeværelses moduler

Eksamens moduler

Tilmeld dig for at modtage nyheder om uddannelser og kurser!

For at du kan blive tilmeldt vores nyhedsbrev skal du accepterer vores privatlivs og cookie politik

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.