Tapping – Hest, Hund og Kat

Dato

9. juni 2024

Kl.

09:00

Adresse:

AVHTT®Skolen for Holistisk Dyreterapi

Tapping er et yderst effektivt værktøj at have i sin værktøjskasse om man er behandler, træner, underviser eller ønsker at kunne hjælpe sin egen hest, hund eller kat.

Tapping er måske bedre kendt som TFT og EFT til mennesker, her hjemme, men det er først de senere år vi bruger denne betegnelse, fra start 80 erne har tapping været kendt som et yderst effektivt værktøj til brug for behandlere og private i ualmindelige mange situationer.

Vi bruger ofte tapping i stress situationer, fx. trailer læsning af heste, hunde og katte der udvikler sære mønstre til udstillinger eller i situationer hvor vi gennem træning ikke kan komme over en problematik, der stopper det videre arbejde, men også mere fysiske problemer kan afhjælpes ved tapping, fx. er tapping effektiv når vi står med en hest, der har kolik, er i akut smerte eller en kat eller hund, der skal have klippet negle ordnet et sår eller andet “ubehageligt” hvor ro er nøgleordet.

Kurset indeholder:

Undervisning og teoretisk gennemgang af teknikker og punkter incl. gennemgang af kompendie

Specifikke behandlingsplaner til både heste, hunde og katte

Træning i brugen af tapping på både heste, hunde og katte

Kurset er opbygget over 1 dag og kan anbefales til både professionelle dyre behandlere og private dyreejere.

Du modtager når du kommer, et kompendie, der indeholder alt du skal bruge til kurset og som fremadrettet kan bruges som opslagsværk.

Kurset kan afholdes på andre lokaliteter ved minimum 10 kursister, egnet undervisnings lokale samt mulighed for øve-klienter (heste, hunde og katte) – ring endelige for en snak.

Kurset afholdes ved minimum 5 deltagere

Tilmeld dig

Tilmelding

Pr. person Antal
Pris pr. person kr. 1.400,00
Antal Total

Adresse:

Pladser 10
  • AVHTT®Skolen for Holistisk Dyreterapi
  • Møllegården, Hulebækvej 7
  • Ugerløse
  • Sjælland
  • Danmark

Information:

  • 9. juni 2024 09:00   -   17:00
Del
Tilføj til din kalender
Don`t copy text!