Tapping – Hest, Hund og Kat

Dato

9 juni, 2024

Kl.

09:00

Adresse:

AVHTT®Skolen for Holistisk Dyreterapi

Tapping er et yderst effektivt værktøj at have i sin værktøjskasse om man er behandler, træner, underviser eller ønsker at kunne hjælpe sin egen hest, hund eller kat.

Tapping er måske bedre kendt som TFT og EFT til mennesker, her hjemme, men det er først de senere år vi bruger denne betegnelse, fra start 80 erne har tapping været kendt som et yderst effektivt værktøj til brug for behandlere og private i ualmindelige mange situationer.

Vi bruger ofte tapping i stress situationer, fx. trailer læsning af heste, hunde og katte der udvikler sære mønstre til udstillinger eller i situationer hvor vi gennem træning ikke kan komme over en problematik, der stopper det videre arbejde, men også mere fysiske problemer kan afhjælpes ved tapping, fx. er tapping effektiv når vi står med en hest, der har kolik, er i akut smerte eller en kat eller hund, der skal have klippet negle ordnet et sår eller andet “ubehageligt” hvor ro er nøgleordet.

Kurset indeholder:

Undervisning og teoretisk gennemgang af teknikker og punkter incl. gennemgang af kompendie

Specifikke behandlingsplaner til både heste, hunde og katte

Træning i brugen af tapping på både heste, hunde og katte

Kurset er opbygget over 1 dag og kan anbefales til både professionelle dyre behandlere og private dyreejere.

Du modtager når du kommer, et kompendie, der indeholder alt du skal bruge til kurset og som fremadrettet kan bruges som opslagsværk.

Kurset kan afholdes på andre lokaliteter ved minimum 10 kursister, egnet undervisnings lokale samt mulighed for øve-klienter (heste, hunde og katte) – ring endelige for en snak.

Kurset afholdes ved minimum 5 deltagere

Tilmeld dig her

Vælg betalings mulighed: Antal Pris pr. person
Pr. person
kr. 1.400,00
Antal Total

Adresse:

  • AVHTT®Skolen for Holistisk Dyreterapi
  • Møllegården, Hulebækvej 7
  • Ugerløse
  • Sjælland
  • Danmark

Information:

  • 9 juni, 2024 09:00   -   17:00
Del
Tilføj til din kalender

Betalingsmuligheder:

Du kan vælge "Det hele beløb" så betaler du modulet eller uddannelsen med det samme.

Du kan vælge "Depositum" så betaler du depositum med det samme og modtager en faktura på modulets pris fratrukket dit depositum med betaling 4 uger før modul eller uddannelses start.

Du kan vælge "Ratebetaling" så betaler du depositum med det samme og modtager kontrakt på ratebetaling samt 1. ratefaktura. (tilbydes til hele uddannelser)

Du kan vælge "Del betalingen i 4 rate" så betaler du 1 rate med det samme og de efterfølgende 3 måneder de 3 sidste rater. (tilbydes til enkelt moduler og kurser)

Du kan læse mere i vore handelsbetingelser.

Studievejleding og supervision:

Telefon 60 70 11 67 alle hverdage mellem kl. 08.00 og kl. 11.00 eller på e-mail jette@avhtt.dk

Praktisk information: Læs mere her

Don`t copy text!