Kendskab til andre alternative behandingsformer – Praktisk dag og eksamen

Dato

30 september, 2024

Kl.

09:00

Adresse:

AVHTT®Rideterapeut Skolen

Kendskab til andre alternative behandlingsformer.

Tilmelding til praktisk dag og eksamen forudsætter køb  af e-learingsmodul 

Som terapeut skal du have din egen værktøjskasse i orden, og en vigtigt del af denne er, at du har kendskab til forskellige alternative behandlingsformer, du evt. kan henvise klienter til samt skal du være informeret, når og hvis din klient har modtaget anden alternativ behandling inden for den nærmeste tid.

Kendskab til andre alternative behandlingsformer er en del af den sundhedsfaglige grunduddannelsen, som er en forudsætning for at blive optaget i diverser brancheforeninger.

Vi skal samtidig som terapeuter i dag,  være velinformeret og have kendskabt til andre alternative behandlingformer ud over vores egen branche,  det betyder at vi gerne skulle have eller opbygge en nysgerrighed på informations niveau. På AVHTT®Uddannelser har vi valgt de meste almindelige og kendte behandlingsformer for at give vores studerende indblik og lyst til at bevæge sig videre i den alternative og komplementære verden.

Kurset henvender sig til kommende terapeuter, der er under uddannelse på AVHTT® Uddannelser og eksterne terapeuter, der arbejder med mennesker og som ønsker, at kunne opfylde krav til medlemskab af en branche forening.

Kursets opbygning:

Kurset er opbygget som en kombination af e-learning lektioner, praktisk undervisning samt eksamen ved fremmøde, hvor teorien  fra e-learningsdelen omsættes til praksis på et sådan niveau at den studerende vil være i stand til at vejlede kommende klienter professionelt.

Hver e-learning lektion, indeholder teoretisk materiale, der giver et indblik i den enkelte behandingsform vi arbejder med. De teoretiske  e-learning lektionen danner sammen med den praktisk undervisnings  grundlag for den afsluttend eksamens opgave.

Praktisk dag og eksamen foregår på nedenstående datoer, hvor den praktisk undervisning foregår fra kl. 09.00 til kl. 12.00 og efter frokost fra kl. 13.00 eksamen til kl. 16.00 -vi afslutter med en velfortjent kop kaffe eller te samt en stykke kage.

Eksamen:

Der skal udarbejdes en afsluttende selvvalgt case, på minimum 3 sider og maximum 5 sider incl. forside, på baggrund af den teoretiske og praktiske undervisning der må bruges informationer fra internettet fx. branche foreninger, arbejdende terapeuter, videnskab.dk, egne notater, e-learningsdelen osv.

Eksamen foregår i forlængelse af den praktisk undervisning fra kl. 13.00 til kl. 16.00, hvor opgaven afleveres.

Opgaven skal godkendes af AVHTT®teamet før du har bestået og modtager dit diplom.

 

Ogaven skal indeholde:

 1. Forside med navn, dato, ordre nr – en overskrift og der må gerne være et beskrivende billede.
 2. Vælg minmum 2 behandlingsformer,  der komplimenterer din primære behandlingsform og din case klient. 
 3. Beskriv hvorfor du har valgt netop de behandlingsformer som supplement til din primære behandlingsform 
 4. Beskriv din case klient, gennem amnese, journal, observationer samt hvilke forventninger du har ved at implimentere de 2 behandlingsformer til din case klients behandlinger.
 5. diskussion –  fx. for og imod, hvilke faldgrupper osv.
 6. konklusion

Den afsluttende opgave sendes til jette@avhtt.dk og avhtt®teamet godkender/ikke godkender din afsluttende opgave inden for få dage.

Hvis din afsluttende opgave er godkendt vil du efterfølgende modtaget et diplom med posten

Hvis din afsluttende opgave IKKE er godkendt til du blive tilbudt at lave din opgave om og indsende den igen inden for 1 måned, dette kan gentages 2 gange inden for dette modul.

Skulle du mod forventning IKKE få godkendt nogle af dine forsøg vil vi anbefale at du tilmelder dig modulet på ny, men med en mentorordning. (kontakt Jette@avhtt.dk for yderligere information)

Tilmeld dig her

Vælg betalings mulighed: Antal Pris pr. person
per person
9 Left:
kr. 50,00
Antal Total

Adresse:

 • AVHTT®Rideterapeut Skolen
 • Møllegården,Hulebækvej 7
 • Ugerløse
 • Sjælland
 • Danmark

Information:

 • 30 september, 2024 09:00   -   20 september, 2024 17:00
Del
Tilføj til din kalender

Betalingsmuligheder:

Du kan vælge "Det hele beløb" så betaler du modulet eller uddannelsen med det samme.

Du kan vælge "Depositum" så betaler du depositum med det samme og modtager en faktura på modulets pris fratrukket dit depositum med betaling 4 uger før modul eller uddannelses start.

Du kan vælge "Ratebetaling" så betaler du depositum med det samme og modtager kontrakt på ratebetaling samt 1. ratefaktura. (tilbydes til hele uddannelser)

Du kan vælge "Del betalingen i 4 rate" så betaler du 1 rate med det samme og de efterfølgende 3 måneder de 3 sidste rater. (tilbydes til enkelt moduler og kurser)

Du kan læse mere i vore handelsbetingelser.

Studievejleding og supervision:

Telefon 60 70 11 67 alle hverdage mellem kl. 08.00 og kl. 11.00 eller på e-mail jette@avhtt.dk

Praktisk information: Læs mere her

Don`t copy text!